Ne găsiți și pe WhatsApp la 0751656275

Set Botez Zana cea Buna

Fii primul care comenteaza acest produs!

6,90 RON

Disponibilitate: In stoc

Privire de ansamblu

Invitatii la botez cu rochite si aripi de fluture
Rochite, fundite, fluturasi, zambet mult si stare de bine – cu siguranta, atunci când vorbești despre toate acestea, e vreo fetita la mijloc! Numai ea le-ar putea aduna intr-o singura clipa, pentru a le transforma in fericire pura!
La asta ne-am gandit si noi, atunci cand am creat invitatia la botez sub forma unei rochite dragute si elegante de printesa. Cu fundita si fluturasi, cu rosu, roz si aripi de bucurie, mesajul va fi receptionat din prima de catre cei dragi, chiar inainte de citirea textului.
Dupa ce vor participa la slujba de la biserica, toti cei invitati la marele moment se vor indrepta spre restaurant. Desi vor schimba locul, acestia vor simti ca au ramas in acelasi context – vesel si inaltator. Caci, in acelasi stil, la mese vor domni fluturi si culori calde, pline de optimism. In acelasi ton cu invitatia, deci, va oferim numarul de masa – sub forma unui fluture condimentat cu… fluturi – și plicul de bani – folosit și pentru a indica asezarea invitatilor la mese. Numarul de masa este roz, iar plicul de bani este alb, cu fluturi in relief si scris delicat, roz.
Se anunta o petrecere de neuitat – prima petrecere din viata micutei increstinate si primul zbor printre fluturii tematici. Fluturi de poveste, in realitatea cea mai frumoasa si mai roz cu putinta!


Invitatia Zana cea Buna, este de efect pt un botez cu tema de fluturasi si buburuze dar si cu tema de zane.
Invitatia este din carton gros de 300 gr, este de calitate.
La alegere puteti achizitiona: plic de bani, meniu si numar de masa. Se mai pot confectiona: ghirlanda, etichete candy bar, marturii, inele pentru servetele, rama foto, caiet de impresii.
Daca doriti si setul pentru restaurant, bifati in lista de mai jos:

Set Botez  Zana cea Buna

Dublu click pe imagine pentru a vedea marit

Micsorare
Marire

Mai multe imagini

* Campuri obligatorii

6,90 RON

Detalii

Invitatia este in forma de rochita de dimensiune 15 x 15 cm, plicul este de dimensiune 15.5 x 15.5 cm. Culoarea fluturasului poate fi la alegere. Invitatia are tul de culoarea alba. Acest material da senzatia delicata si o frumusete aparte. In interior este printat textul invitatiei.

S-ar putea sa fiti interesat(a) de urmatoarel(e) produs(e)

Etichetele produsului

Foloseste spatii pentru a desparti etichetele. Foloseste (') pentru fraze.