Ne găsiți și pe WhatsApp la 0751656275

Invitatie Cutie - Baby Boy

Fii primul care comenteaza acest produs!

9,50 RON

Disponibilitate: In stoc

Privire de ansamblu

Bucurie intr-o cutie – invitatie botez Baby Boy
Oh, boy! Atunci cand un baby boy apare in familie, toata lumea pluteste pe norisori! Toti rad si se veselesc si-si doresc pentru urmasul familiei ce-i mai bun! O viata de sanatate si de impliniri, zambet si iubire! Urarile curg si toate gandurile bune se revarsa catre pruncul abia nascut. Un prunc ce va primi Taina Botezului si care va avea parte, apoi, de prima sa petrecere!
In tot acest context, invitatia la botez se transforma intr-o mica bijuterie, o comoara e pret care nu poate fi creata la repezeala si care va constitui, peste ani, o amintire draga. Si, unde se pastreaza mai bine amintirile, daca nu in cutiute? De aceea, invitatia vine la cutie, intr-o imbinare de alb pur si bleu dulce, de barbatel.
O cutie cu papion si o invitatie brodata, parca, desprinsa din basmele cu printi. Cu printi si cu fluturi, caci un fluture delicat si puternic, in acelasi timp, va fi mesagerul vestii dansante. El va anunta zborul spre ziua in care pruncul recent nascut va primi nume, binecuvantarea lui Dumnezeu si bucuria tuturor celor dragi, care ii vor fi aproape.
Veselie si dragalasenie la pachet! Asa sa-ti fie zilele, copile drag! Acum, la petrecerea de botez si in toata viata ta!

Pretul afisat este pentru invitatia si cutia personalizata.

Invitatie Cutie - Baby Boy

Dublu click pe imagine pentru a vedea marit

Micsorare
Marire

Mai multe imagini

* Campuri obligatorii

9,50 RON

Detalii

Conceptia Invitatiei a fost conceputa pentru nunta Celiei-Cristina Solocan in 2013, insa culorile si forma invitatiei sunt foarte potrivite si pentru botez. De aceea, am adaugat modele care sa va incante simturile. Este o invitatie eleganta si gingasa si se ofera in cutie cu numele invitatului.

S-ar putea sa fiti interesat(a) de urmatoarel(e) produs(e)

Etichetele produsului

Foloseste spatii pentru a desparti etichetele. Foloseste (') pentru fraze.