Ne găsiți și pe WhatsApp la 0751656275

Invitatie botez Tom & Jerry

5,20 RON

Disponibilitate: In stoc

Privire de ansamblu

Tom si Jerry va invita la botez!
Conflictele dintre generatii sunt multe. La fel de multe sunt si conflictele dintre soareci si pisici. Cu toate acestea, exista un anume soarece si un anume motan care creeaza liantul dintre generatii si care bucura, in egala masura, copiii, parintii si bunicii! Tom si Jerry, caci despre ei vorbim, sunt cei care au facut, fac si vor mai face, mult timp de acum incolo, deliciul copilariei si al timpului petrecut alaturi de copii.
Asa ca, descoperirea lor intr-un plic – invitatie la botez nu poate starni decat zambet, voie buna si chef de petrecere! Nu poate starni decat bucuria comuna a rudelor si a prietenilor invitati, indiferent de generatia din care acestia fac parte. Dragutele personaje se transforma, astfel, in mesageri ai vestilor bune si in ajutoare de nadejde pentru bebelusul care abia asteapta sa devina crestin si sa iasa, apoi, in lume, la prima sa petrecere.
Plicul invitatiei, patrat si destul de sobru ascunde, initial, nastrusnicia pregatita in interiorul sau. Cerculetul cu imaginea unui bebelus, folosit pe post de buton de deschidere a plicului ofera indiciul anuntului ce se va face. Apoi, continutul spune totul, dintr-o suflare! Tom si Jerry nu sunt desenati pe o hartie asemenea plicului, ci sunt decupati in forma lor originala, pot fi mangaiati si admirati in adevarata lor splendoare, priviti in ochii amuzanti si jucausi, apoi imbratisati! Este clar. Se anunta o petrecere… animata!

Pretul invitatiei include si plicul personalizat.

Invitatie botez Tom & Jerry

Dublu click pe imagine pentru a vedea marit

Micsorare
Marire

Mai multe imagini

* Campuri obligatorii

5,20 RON

Detalii

Invitatia este decupata, pe verso este tiparit textul invitatiei. Pe plicul invitatiei este lipita o eticheta rotunda cu un bebelus din desenele animate Tom & Jerry.

Etichetele produsului

Foloseste spatii pentru a desparti etichetele. Foloseste (') pentru fraze.