Ne găsiți și pe WhatsApp la 0751656275

Invitatie Botez Prajiturica Prajiturelelor

4,50 RON

Disponibilitate: In stoc

Privire de ansamblu

Nu stii care prajiturica-i mai dulce!
Prajiturica prajiturelelor este, desigur, o regina! Este favorita fetitelor, dar si a oamenilor mari! Simpatica si pufoasa, briosa concureaza intotdeauna la titlul de Miss – prin felul in care se prezinta si prin dorinta de a o simti topindu-se in gura, incantandu-ne simturile! Toate acestea, in ciuda faptului ca, de multe ori, o privim dintr-o vitrina sau nu tocmai ca pe un adevarat desert, ci desenata pe o hartie.
O hartie delicioasa… :). Cam asa o prezentam si noi astazi. Intr-o forma deosebita – si, cu siguranta, nu pe orice fel de hartie! Invitatia „Prajiturica prajiturelelor” iti lasa gura apa si te incanta cu rozul ei dulce. E o invitatie prin care cei dragi sunt conectati la cel mai important moment din viata unei fapturi abia venite pe lume! Taina Botezului si, mai apoi, petrecerea inseamna, pentru cei care vor raspunde apelului, momente pline de incantare, optimism si credinta.
La fel ca bebelusa care-si va primi numele, briosa-invitatie se vrea a starni zambet, dragalasenie si bucurie. La masa, apoi, Prajiturica prajiturelelor se va „asorta” perfect cu etichetele candy bar – de tip coroana sau bulina, care vor purta numele sarbatoritei.
Veniti s-o cunoasteti pe prajiturica prajiturelelor, o fetita scumpa foc, pe care o veti papa din priviri, de draga ce va va fi! Astfel, veti descoperi faptul ca invitatia e doar o… introducere in lumea dulce si roz a copilariei!

Invitatie Botez Prajiturica Prajiturelelor

Dublu click pe imagine pentru a vedea marit

Micsorare
Marire

Mai multe imagini

* Campuri obligatorii

4,50 RON

Detalii

Invitatie Botez Prajiturica Prajiturelelor sub forma de prajiturica reprezinta un uimitor model – amintire peste timp a unei zile pline de emotie, de magie si de culoare!

S-ar putea sa fiti interesat(a) de urmatoarel(e) produs(e)

Etichetele produsului

Foloseste spatii pentru a desparti etichetele. Foloseste (') pentru fraze.