Ne găsiți și pe WhatsApp la 0751656275

Despre noi

Suntem o echipa tanara, plina de entuziasm si creativitate, care este incantata de fiecare model nou conceput cu dvs. si de fiecare client fericit.

Invitatii de botez concepute impreuna cu dumneavoastra, meniuri, numere de masa, place card-uri realizate in concordanta cu aranjamentele florale si designul salii, plicuri unicat, toate  realizate manual cu o minunata  grafica  pe cartoane speciale.


Echipa Invitatie Botez

Suntem in perioada in care pretentiile au devenit din ce in ce mai mari, iar posibilitatile  financiare din ce in ce mai mici. Tinand cont de moda vremii, dar si de posibilitatile ei, firma noastra s-a pregatit sa va intampine cu o oferta bine gandita, ce va scoate in atentie colectii de invitatii variate pentru evenimente care de care mai indraznete.

Va aducem la cunostinta ca echipa noastra este pregatita pentru a lucra in acest domeniu, iar calitatea materialelor, dar si bunul gust care intra in realizarea lor sunt la loc de cinste in ceea ce priveste profesionalismul nostru.

Pentru a vedea intreaga gama a colectiilor, va rugam sa ne contactati.

Reticienta este ceea ce caracterizeaza omul contemporan.  Acum, cand pe piata se gasesc aceleasi modele de invitatii sau/si felicitari, ca si acum cativa ani de zile, incerc cu o vointa extraordinara sa sparg zidul reticientei. Si pentru ca sunt doar 2-3 oameni care fac lucrul acesta in Romania, si pentru ca acest concept, al produselor handmade este inca la inceput, intreb: de ce nu avem curaj sa cerem o oferta din partea unui producator? Intr-adevar, cei care fac handmade acum , folosesc niste preturi insolvabile romanilor nostri. Dar totusi…va intreb: stiind ca la un pret foarte bun, puteti comanda o invitatie de calitate, lucrata cu bun gust si in acelasi timp si unica…ati crede? Poate deja credeti ca e doar o poveste, dar va spun: nu este o poveste, ci o realitate frumoasa. Astept raspunsurile,intrebarile si sugestiile voastre….

 

Cu respect si admiratie,

Alexandra Doban
designer

0751656275